Blogger Facebook Twitter Flickr Issuu

4. Organització
Fletxa Little Angels (MINIPUT 2004, Anglaterra)

Organització

El MINIPUT va ser impulsat l'any 1994 per la Universitat Pompeu Fabra i Televisió de Catalunya, i actualment hi col·laboren diverses entitats vinculades al món educatiu, cultural i televisiu català.

cat

El MINIPUT, en el seu inici va estar organitzat pel Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra i Televisió de Catalunya arrel de la creació i ubicació de l’Arxiu INPUT a la Universitat Pompeu Fabra l’any 1994. En d’altres ocasions edicions han col·laborat la XTVL, BTV, la UOC i L’ESCAC, apart de diferents ambaixades.

Actualment el MINIPUT està organitzat conjuntament pel Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Televisió de Catalunya (TVC), el Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat de Lleida (UdL), Televisió Espanyola (TVE), la Universitat Ramon Llull (URL), el Tecnocampus de Mataró i el CCCB. També compta amb la col·laboració de la Universitat de Girona i de la Universitat Rovira i Virgili.

El MINIPUT està coordinat per Ingrid Guardiola, compta amb l’assessorament i supervisió de Paco Escribano (com a coordinador estatal del INPUT) i amb la col laboració de l’equip de secretaria de la UPF (Montse Palau i Dolores Ruiz) i l’inestimable suport d’ Anna Teixidor.

També compta amb la gran complicitat de totes aquelles persones sense les quals no seria possible: Jordi Balló i Fran Benavente per part de la UPF, Miquel Garcia per part de TV3; Núria Garrido per part de TVE-Catalunya; Núria Garcia i Mati Delgado per part de la UAB; Paco Vilallonga i Carme Basté de la Universitat Ramon Llull; Mariona Visa per part de la UdL; David Minguillón i Maria Soliña Barreiro per part del Tecnocampus Mataró. També agraïm el suport que ens donen Marta Berenguer i Antònia Folguera.

Enguany, volem agrair la complicitat dels presentadors de les sessions, entre els quals es compten, apart d’alguns ja mencionats, Joel Joan, Héctor Claramunt, Xavi Morral, Eulàlia Iglesias, Gemma Soriano, Andreu Meixide, Tània Adam, Jonathan Díez i Gerard Hausmann.

Finalment, també volem agrair l’ajuda que en moltes ocasions ens han donat Xavier Pérez, Víctor Carrera, Elisabet Anglarill, Manel Arranz, Montse Abbad, Antoni Roig, Fernando de Felipe, Gemma Larrègola, Jordi Farré, Fúlvia Nicolàs, Joan Pavia, Joan Úbeda, Marc Melillas, Tània Balló, José Manuel Pinillo, Imma Tubella, Lluís Manyoses, Rita Pujals, Marisol Soto, Joan Carreras, Antoni Tortajada, Lurdes Cortès, Cristina Hernández, Àngel Leiro, Joan González, Carles Porta, Josep Rovira, Josep Maixenchs, Pere Gibert, Quim Capdevila, Glòria Salvadó, Cosima Dannorizer, Joan Riedweg, Óscar Guayabero, Tomoko Sakamoto, Raimón Masllorens, Montserrat Rabassa i Cristina Gómez

 

esp

El MINIPUT, en sus inicios, estuvo organizado por el departamento de Comunicación de la Universidad Pompeu Fabra y Televisión de Cataluña a raíz de la creación y ubicación del Archivo INPUT en la Universidad Pompeu Fabra el año 1994. En otras ocasiones han colaborado la XTVL, la UOC, BTV, ESCAC y diferentes embajadas.

Actualmente, el MINIPUT está organizado conjuntamente por el Departamento de Comunicación de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), el Departamento de Comunicación Audiovisual y Publicidad de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Televisió de Catalunya (TVC), Televisión Española (TVE), la Universidad de Lleida (UdL), la Universidad Ramon Llull (URL), el Tecnocampus de Mataró y el CCCB. Cuenta con la colaboración de la Universidad de Girona y la Universidad Rovira y Virgili.

El MINIPUT está coordinador por Ingrid Guardiola y cuenta con el asesoramiento y supervisión de Paco Escribano (como coordinador estatal del INPUT) y con la colaboración del equipo de secretaría de la UPF (Montse Palau y Dolores Ruiz) y el inestimable soporte de Anna Teixidor.

También cuenta con la gran complicidad de todas aquellas personas sin las cuales no sería posible: Jordi Balló y Fran Benavente por parte de la UPF, Miquel Garcia por parte de TV3; Núria Garrido por parte de TVE-Catalunya; Núria Garcia y Mati Delgado por parte de la UAB; Paco Vilallonga y Carme Basté de la Universitat Ramon Llull; Mariona Visa por parte de la UdL; David Minguillón y Maria Soliña Barreiro por parte del Tecnocampus Mataró. También agradecemos el soporte que nos dan Marta Berenguer y Antònia Folguera.

Este año, queremos agradecer la complicidad de los presentadores de las sesiones, entre los que se encuentran, aparte de algunos ya mencionados, Joel Joan, Héctor Claramunt, Xavi Morral, Eulàlia Iglesias, Gemma Soriano, Andreu Meixide, Tània Adam, Jonathan Díez y Gerard Hausmann.

También agradecemos el soporte que en muchas ocasiones nos han dado Xavier Pérez, Víctor Carrera, Elisabet Anglarill, Manel Arranz, Montse Abbad, Antoni Roig, Fernando de Felipe, Gemma Larrègola, Jordi Farré, Fúlvia Nicolàs, Joan Pavia, Joan Úbeda, Marc Melillas, Tània Balló, José Manuel Pinillo, Imma Tubella, Lluís Manyoses, Rita Pujals, Marisol Soto, Joan Carreras, Antoni Tortajada, Lurdes Cortès, Cristina Hernández, Àngel Leiro, Joan González, Carles Porta, Josep Rovira, Josep Maixenchs, Pere Gibert, Quim Capdevila, Glòria Salvadó, Cosima Dannorizer, Joan Riedweg, Óscar Guayabero, Tomoko Sakamoto, Raimón Masllorens, Montserrat Rabassa i Cristina Gómez.

© 1994-2012 MINIPUT, els continguts d'aquest website tenen una llicència CC-BY-SA | organitza i col·labora | web SPIP by Permanent